Brox App
|
Brox |
Posted on 19-05-2017 16:34
|

Guest

Clan-history:
Clanname [clantag]:
|
Brox APP
- Minimální FPS 30 - ANO [50]
- Maximální PING 80 - [30]
4) Klanová historie: sD, K.O., VYDRUS, HotringR, Pohoda, SwN ( sawnerský klan )
5) Věk: 15 let
[color=#cc0033]6) Od kterého roku hraješ samp: začátkem 2015
7) Denně hraješ: 2-7 hod
8) Proč chceš k nám do klanu: Tento klan mě zaujal už dříve ale zatím jsem chtěl být spíše na volné noze no a teď jsem si řekl že se to musí změnit Tak jsem si k vám podal přihlášku, protože jsou tu velcí hráči jako třeba iconnister!
9) Tvoje FPS / Tvůj PING: FPS - 50-60 | PING - 30
10) Ohodnoť svoje dovednosti se zbrani Sawnoff ( 0-10) 7,0
11) Něco o sobě (Nepovinné): Ahoj, jmenuji se Matěj a jsem z větší vesničky z Týn nad Vltavou kde bydlí i Xfall a hrajeme spolu wtls
Rád se věnuji sportu jako je florbal a volejbal. Jsem typ člověka co má smysl pro humor a také ho vyhledává.
Mám rád chill s kámošema na tsku a trénink sawnů |
|
|
|
skru |
Posted on 19-05-2017 16:50
|

Global Moderator
 Elite Member
 DeadSquad

Location Hell
Discord
Clan-history: RsT, BtS, BsB, art, STOKA
Clanname [clantag]: screw
|
 |
|
|
|
T27 |
Posted on 19-05-2017 17:18
|

High-Roller

Clan-history:
Clanname [clantag]:
|
Ne |
|
|
|
Brox |
Posted on 19-05-2017 17:27
|

Guest

Clan-history:
Clanname [clantag]:
|
Děkuju i tak.. mohl bych se zeptat z jakého důvodu ?
A Bathing Ape$

|
|
|
|
skru |
Posted on 19-05-2017 17:29
|

Global Moderator
 Elite Member
 DeadSquad

Location Hell
Discord
|
vek |
|
|
|
Brox |
Posted on 19-05-2017 18:39
|

Guest

Clan-history:
Clanname [clantag]:
|
no však hranice je 15 ne ? a v srpnu 23.08 mi bude 16
A Bathing Ape$

|
|
|
|
skru |
Posted on 20-05-2017 01:21
|

Global Moderator
 Elite Member
 DeadSquad

Location Hell
Discord
|
Takto moj, z môjho pohľadu to v tomto klane už veľmi nie je o tom kto ako vie hrať, to je u mňa sekundárna záležitosť...ale skôr o tom, ako spolu vychádzame, doberáme sa navzájom a celková tá sranda. Ja proti tebe nič nemám, problém je v tom, že si o niekoľko rokov mladší ako ktorýkoľvek člen Ds klanu a z pohľadu väčšiny z nás vrátane môjho si ešte dieťa. Bohužiaľ si neviem predstaviť žeby si hladko zapadol do kolektívu. To však je iba môj názor a postoj, ostatní členovia to kľudne môžu alebo vidia inak tým chcem povedať to, že nič pre teba nie je stratené, ja hovorím iba za seba. Posnaž sa presvedčiť ostatných členov a kľudne sa sem môžeš dostať. Všetko z mojej strany  |
|
|
|
Brox |
Posted on 20-05-2017 08:33
|

Guest

Clan-history:
Clanname [clantag]:
|
Ano, s tím s tebou souhlasím ale zatím ve všech klanech nebo týmech tak když jsem tam přišel nikoho jsem neznal ale po čase jsem se adaptoval a normálně jsme si ze sebe dělali prdel chillovali atd. Ano vím, 15 není moc velké číslo ale i přes to se nechovám jako kid, ale jako normální člověk na úrovni a to platí i u xfalla, jsme ze stejného města a každý den jsme na ts i s lidma, kteří jsou staří jako vy. Samozřejmě každý má na to jiný názor. :-D
A Bathing Ape$

|
|
|
|
Roc |
Posted on 20-05-2017 17:06
|

Site Administrator
 Web Maintenance
 Elite Member
 DeadSquad

Location Sweden
Discord
Clan-history: THC, RaS, BoSA, RST, FROST, Ds
Clanname [clantag]: DeadSquad [Ds]
|
Všechny klany ve tvé historii jsou - nechci říct špatné, protože můžou vynikat v jiných věcech, ale nemůžu je srovnávat s Ds, tzv. Pseudo-clany, které vydrží pár týdnů, eventuálně pár měsíců. Teď si musíš uvědomit, že si dávaš přihlášku do clanu, který je o několik úrovní výše, má odehráno podstatnou část svého působení. Dále, jak si zmiňoval, že ve všech klanech, kde si byl si neměl problém zařadit se do kolektivu atp. Zase ti oponuju, že ve všech těch klanech byl průměrný věk 14-15 (odhaduju, podle zkušeností, ale můžu se mýlit).
Mně osobně je celkem jedno jestli ti je "tolik", nebo "tolik", ale jsi pro nás absolutně neznámý. Pochybuju, že tě tady někdo zná, nebo někoho od nás znáš ty tak dobře, že by s tebou neměl problém atp.
|
|
|
|
Brox |
Posted on 20-05-2017 17:17
|

Guest

Clan-history:
Clanname [clantag]:
|
Tak to je samozřejmé, ale třeba né v klanu ale ve hře normálně na TSku volám s mnohem staršíma lidma cca. 16-20 let a uplně v pohodě vycházíme. Říká se Nesuď knihu podle obalu takže i ten nejméně známý člověk se může stát bavičem a středem klanu. Např. sD má velmi dlouhou klanovou historii viz. www.sd.clanweb.eu | Myslím taky že s Xfallem by jsme to mohli aspoň u vás zkusit a pokud by to bylo opravdu tak jak říkáš tak je to v POHODĚ. takže asi tak
A Bathing Ape$

|
|
|
|
skru |
Posted on 20-05-2017 17:50
|

Global Moderator
 Elite Member
 DeadSquad

Location Hell
Discord
|
sD-->"Jsme klan zaměřený na závody/drifting, clan war hrajeme spíše pro zábavu a pobavení."
argument jak sviňa, to jakeby dal app pesnov spoluhráč z LSR a písal tu o bohatej histórii klanu. Keď zaujmuješ obranný postoj voči našim názorom tak aspoň používaj legitímne argumenty. Ak ťa ešte môžem poprosiť, nesnaž sa nás tu moralizovať a poučovať, naozaj ti to nejde plus vôbec ti to nepridáva na kreditoch. |
|
|
|
Roc |
Posted on 20-05-2017 17:59
|

Site Administrator
 Web Maintenance
 Elite Member
 DeadSquad

Location Sweden
Discord
Clan-history: THC, RaS, BoSA, RST, FROST, Ds
Clanname [clantag]: DeadSquad [Ds]
|
Hm.. Je pěkné, že komunikuješ i se staršími lidmi na Ts, ale evidentně nechápeš hl. myšlenku mého textu. Ty jsi s nimi jdeš jen tak pokecat, ale tady to tak nebude. Nevim, jak dlouhou má sD klanovou historii, ale naopak mně je jedno, jestli se soustředí na hraní ClanWarů, nebo na drifting. Ale opět se to nesnaž srovnávat s námi. Netuším, jak moc máte, eventuálně jste měli v plánu zde zapadnout, ale podle mě by bylo spíš lepší, když byste si společně s Xfallem vytvořili svůj vlastní team / klan, který by byl konkurenceschopný, čistý -> tím pádem by se na již "na scéně" objevil nový clan, se kterým by bylo možno hrát.
|
|
|
|
Brox |
Posted on 20-05-2017 20:00
|

Guest

Clan-history:
Clanname [clantag]:
|
Takže jak chápu tak je tvoje odpověď ne..
A Bathing Ape$

|
|
|
|
TopStar |
Posted on 21-05-2017 21:22
|

Elite Member
 DeadSquad

Clan-history:
Clanname [clantag]:
|
My vote is NO. Good luck
|
|
|
|
BlackTwoOo |
Posted on 22-05-2017 10:45
|

Supreme Member
 DeadSquad

Clan-history:
Clanname [clantag]:
|
My vote is NO. Good luck |
|
|
|
Pesna |
Posted on 22-05-2017 15:19
|

Site Administrator
 Headquarters
 DeadSquad

Clan-history: HoMieS, art, DX
Clanname [clantag]: Ds
|
Neprijat. Trosku jsem si o tobe pohledal a zjistil, ze zkousis podavat prihlasku vsude kde se da, coz se mi nelibi. Dalsi vec kterou jsem zjistil z jinych app je, ze udavas v prihlaskach jiny vek. |
|
|