Deadsquad 1st CW+TG Server - SKINSHOT
IP: ds1.deadsquad.cz:27482
Deadsquad 2nd CW+TG Server - LAGSHOT
IP: ds2.deadsquad.cz:27988
PwN3R_B0T's Server [AC] - SKINSHOT
IP: ac.deadsquad.cz:27668
PwN3R_B0T's Server [AC] - LAGSHOT
IP: ac2.deadsquad.cz:27617

Last CW matches
bTd
bTd
nCi
TLD
DL
VR
TLD

All detailed results

Results
Projects
Test Project

Process: 5%

Actualization: 09.10.2023

Forum Threads
Newest Threads
uMED
Join application
Application
[..GunMakeeBloooD..]
Lopez
Hottest Threads
No Threads created

Users Online
Guests Online: 23
Members Online: 0

Total Members: 715
Newest Member: MONST3RKO
Ds team (2016)
Project Partners

clanlist.deadsquad.cz

General Partners

uslclan.de

Partners
bskklan.sk

fol.mzf.cz

http://ogs-clan.cz

Icons

GTA.cz SA-MP.com
Web klanu HoMieS LSR
USL AMB
EeP - R.I.P NTP
Traffic website
View Thread
 Print Thread
Eamby -retard mode actived
ReeS
Dostal jsem ban od Eamby za nic BigsmileBigsmile nepochopím jak jste ji mohli dat ACL .. napsal jsem ale jo prosimtě a hned banned https://postimg.o...ddewab06h/
Edited by ReeS on 21-11-2016 22:05

Eamby
Retard mode actived chtěl napsat Pesnovi o unban pro Reese, teď to neudělá a ten ACL je za Ds, se kterým ty nemáš nic společného, tak se můžeš divit dál.
Plus je to za tvoje nevymáchanou hubu a u tohoto názoru nejsem už nějakou dobu jenom já... říkala jsem, že ten ban dostaneš znovu, you don't trust me, bro.
media.giphy.com/media/dspjD05WWREe4/giphy.gif

ReeS
spíš se směju jak si vymaštěná a banuješ za takove kokotiny Bigsmile napíšu jednu větu a hned ban tak jako nixet BigsmileBigsmile

Eamby
Jsem vymaštěná, protože banuji lidi, které nechceme na našem serveru? Bigsmile No, já mám pocit, že ty ten server ani neplatíš, takže je na nás, hráčích z Ds, koho tam chceme a koho ne. Sallenovi jsem ban také dala a nespamuje tu po minutě retard mode actived a čeká na unban, který jsem hned řešila.

ReeS
řešíš upe píčoviny .. by si musela zabanovat kazdeho kdo napise neco co se ti nelibi BigsmileBigsmileBigsmile

Eamby
not true. Kdyby jsi hrál tak dlouho jako já, pochopil by jsi, jaký je mezi tím rozdíl- co za zvířátka chodí na náš server dnes a jaké tam byly x let back. 8-)

ReeS
jasně Bigsmile vim jaky driv byli lidi ne jako dnes ze te zabanujou za nakou kktinu BigsmileBigsmileBigsmileBigsmileBigsmileBigsmile a navic ty by sis mela jeste hrat s panenkama a ne hrat takove hry BigsmileBigsmileBigsmileBigsmileBigsmileBigsmile

Eamby
Píše mi nějaký malý trotl, který je ještě mladší, jako já. 8-D Tak já si zajdu hrát s těma panenkama a ty můžeš jít hrát někde jinde, kde si budeš moct zahrát, yes? *kral*

skru
10-ročný taku piču vieš akí boli ľudia predtým. Ty by si sa mal začať hrať s dobre naostreným nožom a vyrezať si oči a obetovať všemocnému Satanovi, tvojmu pánovi. Možno by ti za túto obetu udelil trocha rozumu aby si nebol tak neskutočne sprostý a začal sa správať ako aspoň podpriemerne inteligentný človek a nie ako Harambe. Kontaktuj ma cez pm alebo na mojom emaile satanisourlord@satanism.com, kde ti posuniem nejaké dobré nože na vyrezanie očí a poradím ti ako sa správne kreslí pentagram a mnoho iných užitočných rád aby bol z teba pravý nefalšovaný služobník všemocného Satana. Nechcem veľmi prebiehať, ale keď dodáš fotky svojich prázdnych očných buľví tak možno dostaneš unban. Samozrejme ti to nezaručujem, ale určite sa o tom potom s Eamby porozprávam a skúsim ju presvedčiť.
Satan s tebou.

Pesna
O unban se zada jinak, timto si dokazal, ze ti Eamby dala ban pravem

Ykonstar
HO TO VO.
... jednou _Ds, navždy _Ds ...
IMPOSSIBLE TO CHEAT

www.deadsquad.cz/images/userbars/nissan_gtr.png
www.deadsquad.cz/images/userbars/sa-mp.gif
www.deadsquad.cz/images/userbars/barcelona.png
www.deadsquad.cz/images/userbars/jennifer_aniston.png

http://www.deadsquad.cz
ReeS
BigsmileBigsmileBigsmileBigsmile je videt vase celkove inteligence BigsmileBigsmile: dala mi ban že jsem napsal jednu větu a ta nebyla narážka ani BigsmileBigsmileBigsmileBigsmile a ted mi tu budes psat ze mi dala pravem ban BigsmileBigsmileBigsmileBigsmile chovam se tak, jak ona ke mne .. eamby bez si napatlat radsi na ksicht tunu makeupu a skru o tobe radsi nic psat nebudu protoze vim ze si omezeny clovek a kdybych ti napsal nejakej muj rekt tak by si se zhroutil ty kks BigsmileBigsmileBigsmileBigsmileBigsmileBigsmile

skru
Tvoju inteligenciu je vidieť na počte použitých emotikonov v jednej vete a neschopnosť vytvoriť súvislé súvetia ale iba jednoduché vety. Samozrejme my chápeme tvoju frustráciu, ale nemusíš sa báť nikdy nieje neskoro obrátiť sa na všemocného Satana a začať slúžiť tomu pravému Bohu. Takisto sa tvojho tzv. "rektu" vôbec neobávam keďže Satan ma chráni a navyše som ešte aj inteligentný človek ktorý sa rozhodne neobáva vyhrážok 10-ročného pohanského paštikára. Každopádne si ho ale rád vypočujem. Mimochodom bojím sa že to budeš ty kto sa zrúti keď nedostane unban. Potom ti už zrazu bude Satan dobrý čo!????? Keď ho budeš prosiť o silu!!!!

Roc
ReeS napsal:

BigsmileBigsmileBigsmileBigsmile je videt vase celkove inteligence BigsmileBigsmile: dala mi ban že jsem napsal jednu větu a ta nebyla narážka ani BigsmileBigsmileBigsmileBigsmile a ted mi tu budes psat ze mi dala pravem ban BigsmileBigsmileBigsmileBigsmile chovam se tak, jak ona ke mne .. eamby bez si napatlat radsi na ksicht tunu makeupu a skru o tobe radsi nic psat nebudu protoze vim ze si omezeny clovek a kdybych ti napsal nejakej muj rekt tak by si se zhroutil ty kks BigsmileBigsmileBigsmileBigsmileBigsmileBigsmile

Hej, my všichni bychom se tu zhroutili, tak prosim tě ,měj trošku soucitu a radši nic nepiš.
i.imgur.com/82prAfd.png
i.imgur.com/2Zs85z6.gif
i.imgur.com/LOVwUmW.gif
i.imgur.com/kmJ0ig1.png
i.imgur.com/dRno3BP.gif
i.imgur.com/qnSNuBo.gif
i.imgur.com/r7GIAKg.gif

i.imgur.com/wTMAXFD.png

i.imgur.com/PUmyMSY.png
i.imgur.com/bhhut9T.png

https://www.deadsquad.cz
ReeS
Ehm.. takhle není mi 10 ale 15 .. BigsmileBigsmileBigsmileBigsmile

Eamby
Tak to ovšem naprosto mění situaci!

ReeS
nekecej fagd?

Smouky
eamby je zla na ni si davat pozor jinak zabanuje vsechny *sekera*

Jump to Forum:
Social Media

Login

Forgotten your password?
Request a new one here.
Shoutbox
You must login to post a message.

· 10-03-2025 23:47
Dull

· 09-03-2025 13:38
FIXNETE PLS TY HB JSOU UPLNE NA HOVNO DIKY Smile

· 08-03-2025 10:45
jsem gej

· 07-03-2025 03:29
Beer

· 20-02-2025 19:31
Middlefinger

· 05-01-2025 14:01
Ano

· 04-11-2024 15:24
Ešte to tu žije? Yes

· 05-10-2024 17:53
ahoj, hotove

· 28-09-2024 23:58
Ahojte, prosím upravte odkaz na nový ...Bsk klan web: https://bskklan.sk/. Díky Sun

· 12-08-2024 22:30
Pesna

· 12-08-2024 22:30
Pesna

Birthdays
01.05 Chronic (27)
01.05 Liquid (20)
01.05 Doom5125 (65)
04.05 rys (25)
05.05 Zifpler (69)
07.05 alfonz (39)
07.05 akiroo (23)