Eamby -retard mode actived
|
ReeS |
Posted on 21-11-2016 21:59
|

Rookie

Clan-history:
Clanname [clantag]:
|
Dostal jsem ban od Eamby za nic  nepochopím jak jste ji mohli dat ACL .. napsal jsem ale jo prosimtě a hned banned https://postimg.o...ddewab06h/
Edited by ReeS on 21-11-2016 22:05
|
|
|
|
Eamby |
Posted on 21-11-2016 22:04
|

V.I.P.
 DeadSquad

Location VM
Discord
Clan-history:
Clanname [clantag]:
|
Retard mode actived chtěl napsat Pesnovi o unban pro Reese, teď to neudělá a ten ACL je za Ds, se kterým ty nemáš nic společného, tak se můžeš divit dál.
Plus je to za tvoje nevymáchanou hubu a u tohoto názoru nejsem už nějakou dobu jenom já... říkala jsem, že ten ban dostaneš znovu, you don't trust me, bro.
|
|
|
|
ReeS |
Posted on 21-11-2016 22:06
|

Rookie

Clan-history:
Clanname [clantag]:
|
spíš se směju jak si vymaštěná a banuješ za takove kokotiny napíšu jednu větu a hned ban tak jako nixet   |
|
|
|
Eamby |
Posted on 21-11-2016 22:16
|

V.I.P.
 DeadSquad

Location VM
Discord
Clan-history:
Clanname [clantag]:
|
Jsem vymaštěná, protože banuji lidi, které nechceme na našem serveru? No, já mám pocit, že ty ten server ani neplatíš, takže je na nás, hráčích z Ds, koho tam chceme a koho ne. Sallenovi jsem ban také dala a nespamuje tu po minutě retard mode actived a čeká na unban, který jsem hned řešila.
|
|
|
|
ReeS |
Posted on 21-11-2016 22:19
|

Rookie

Clan-history:
Clanname [clantag]:
|
řešíš upe píčoviny .. by si musela zabanovat kazdeho kdo napise neco co se ti nelibi    |
|
|
|
Eamby |
Posted on 21-11-2016 22:25
|

V.I.P.
 DeadSquad

Location VM
Discord
Clan-history:
Clanname [clantag]:
|
not true. Kdyby jsi hrál tak dlouho jako já, pochopil by jsi, jaký je mezi tím rozdíl- co za zvířátka chodí na náš server dnes a jaké tam byly x let back. 8-)
|
|
|
|
ReeS |
Posted on 21-11-2016 22:29
|

Rookie

Clan-history:
Clanname [clantag]:
|
jasně vim jaky driv byli lidi ne jako dnes ze te zabanujou za nakou kktinu      a navic ty by sis mela jeste hrat s panenkama a ne hrat takove hry       |
|
|
|
Eamby |
Posted on 21-11-2016 22:32
|

V.I.P.
 DeadSquad

Location VM
Discord
Clan-history:
Clanname [clantag]:
|
Píše mi nějaký malý trotl, který je ještě mladší, jako já. 8-D Tak já si zajdu hrát s těma panenkama a ty můžeš jít hrát někde jinde, kde si budeš moct zahrát, yes? *kral*
|
|
|
|
skru |
Posted on 21-11-2016 23:10
|

Global Moderator
 Elite Member
 DeadSquad

Location Hell
Discord
Clan-history: RsT, BtS, BsB, art, STOKA
Clanname [clantag]: screw
|
10-ročný taku piču vieš akí boli ľudia predtým. Ty by si sa mal začať hrať s dobre naostreným nožom a vyrezať si oči a obetovať všemocnému Satanovi, tvojmu pánovi. Možno by ti za túto obetu udelil trocha rozumu aby si nebol tak neskutočne sprostý a začal sa správať ako aspoň podpriemerne inteligentný človek a nie ako Harambe. Kontaktuj ma cez pm alebo na mojom emaile satanisourlord@satanism.com, kde ti posuniem nejaké dobré nože na vyrezanie očí a poradím ti ako sa správne kreslí pentagram a mnoho iných užitočných rád aby bol z teba pravý nefalšovaný služobník všemocného Satana. Nechcem veľmi prebiehať, ale keď dodáš fotky svojich prázdnych očných buľví tak možno dostaneš unban. Samozrejme ti to nezaručujem, ale určite sa o tom potom s Eamby porozprávam a skúsim ju presvedčiť.
Satan s tebou. |
|
|
|
Pesna |
Posted on 22-11-2016 06:04
|

Site Administrator
 Headquarters
 DeadSquad

Clan-history: HoMieS, art, DX
Clanname [clantag]: Ds
|
O unban se zada jinak, timto si dokazal, ze ti Eamby dala ban pravem |
|
|
|
Ykonstar |
Posted on 22-11-2016 09:04
|

Global Moderator
 Headquarters
 DeadSquad

Location Brno
Discord X
Clan-history: AK, SKHY, _art], BoSA, TSHC, OGS, RsT, Ds
Clanname [clantag]: _Ds
|
HO TO VO.
... jednou _Ds, navždy _Ds ...
IMPOSSIBLE TO CHEAT
|
|
|
|
ReeS |
Posted on 22-11-2016 13:41
|

Rookie

Clan-history:
Clanname [clantag]:
|
   je videt vase celkove inteligence  : dala mi ban že jsem napsal jednu větu a ta nebyla narážka ani    a ted mi tu budes psat ze mi dala pravem ban    chovam se tak, jak ona ke mne .. eamby bez si napatlat radsi na ksicht tunu makeupu a skru o tobe radsi nic psat nebudu protoze vim ze si omezeny clovek a kdybych ti napsal nejakej muj rekt tak by si se zhroutil ty kks       |
|
|
|
skru |
Posted on 22-11-2016 14:50
|

Global Moderator
 Elite Member
 DeadSquad

Location Hell
Discord
Clan-history: RsT, BtS, BsB, art, STOKA
Clanname [clantag]: screw
|
Tvoju inteligenciu je vidieť na počte použitých emotikonov v jednej vete a neschopnosť vytvoriť súvislé súvetia ale iba jednoduché vety. Samozrejme my chápeme tvoju frustráciu, ale nemusíš sa báť nikdy nieje neskoro obrátiť sa na všemocného Satana a začať slúžiť tomu pravému Bohu. Takisto sa tvojho tzv. "rektu" vôbec neobávam keďže Satan ma chráni a navyše som ešte aj inteligentný človek ktorý sa rozhodne neobáva vyhrážok 10-ročného pohanského paštikára. Každopádne si ho ale rád vypočujem. Mimochodom bojím sa že to budeš ty kto sa zrúti keď nedostane unban. Potom ti už zrazu bude Satan dobrý čo!????? Keď ho budeš prosiť o silu!!!! |
|
|
|
Roc |
Posted on 22-11-2016 15:08
|

Site Administrator
 Web Maintenance
 Elite Member
 DeadSquad

Location Sweden
Discord
Clan-history: THC, RaS, BoSA, RST, FROST, Ds
Clanname [clantag]: DeadSquad [Ds]
|
Hej, my všichni bychom se tu zhroutili, tak prosim tě ,měj trošku soucitu a radši nic nepiš.
|
|
|
|
ReeS |
Posted on 22-11-2016 20:16
|

Rookie

Clan-history:
Clanname [clantag]:
|
Ehm.. takhle není mi 10 ale 15 ..     |