1) Název klanu / Clantag: 7K 2) Web:7Kings.cz 3) Počet hráčů [xVsx]: 2v2 / 3v3 , podla toho klk nas / vas dojde.. 4) Druh zápasu [TG,TCW,CW]: CW 5) [RUN] Kola x Body / [WALK] Base kola x Arena: 3x30 6) Datum / čas: 21.2 / 200 7) Kontakt: forum 8) Server: cj.crew.sk:7786 / vas 9) Něco k zápasu (nepovinné): na nasom servry je ac (reporty vypisuje vsetkym do chatu), tak by som bol radsej keby sa cw odohrala tam
Edited by 4RES on 18-02-2016 22:56
Kazdy ma svuj obrazek a info. Jestli jsem mu nekdy neco takoveho psal, ze je hlupak, tak jsem mel k tomu urcite duvod, nemam potrebu urazet hrace bezduvodne.
dobre moj , ty asi budes bezchybny *one* *kral* *loveyou* *naslose*
zvlast ked ku vacsine vyziev na cw sa vyjadrujes (v podstate) podobne
tiez si nemysli ze ked na kazdeho budes pisat ze su hlupaci tak sa na teba budu usmievat..
myslel som to uplne vseobecne prave kvoli tomu co si napisal v predchadzajucom poste (prva citacia) a zaroven (co som si vsimol) ako pristupujes aj ku ostatnym hracom
uprimne sa cudujem ze mas vobec tu odvahu pisat aky ste neporazitelny a taktiez nadradovat sa nad ostatnych a mysliet si o sebe boh vie co.. pisal si tu (aby si pochopil obrazne povedane) kazdemu ze kazia scenu.. ironia.. ja by som povedal ze viac ako cheaty kazia scenu hraci ktory robia prave to co som spominal v tomto odseku :@
mozno si o rsk nieco pocul ale tiez mozem povedat o niekom koho nemam rad ze "sa nesprava vhodne" len aby som mu urobil napriek , ty ako sa ku tomu postavis a ci tomu uveris.. dost toho o tebe povie no
Vidim ze mas kratke vedeni hochu. S Rsk uz jsme meli problemy kdysi davno, to ty nemuzes vedet, to je taky duvod proc se k nemu takto chovam. Prosim te, ukaz mi kde jsem tvrdil, ze jsme neporazitelni? A kde se povysujeme nad ostatnimi? Pro boha kde ty na to chodis, nemuzes verit vsemu co ti kdo rekne, polovina sampu nas hejtuje protoze jsme je neprijali do klanu, pak se mnozi zvesti, ze jsme namysleni, bohuzel pro ne pravda je jinde.
Pro pokracovani mi pis do sz, tohle mela byt vyzva na zapas, kterou neprijimame, nepotrebuju tohle resit i na serveru.