rád bych nabídl nebo spíše poprosil o nějaké stále tg Ds vs FbH, nechceme si zahrát pro skore nebo dokázat, že na Tg někoho porazíme, jen dost členů bylo neaktivnách v našem klanu a chce se do toho dostat zpátky, navíc v minulosti již takové tg mezi těmito klany bylo /co jsem se dozvěděl/. Chci tím to tedy za CL/ACL našeho klanu o takové TG poprosit a domluvit se tu nějak na čase a takhle, opravdu by šlo jen o přátelské hry, zapracovat na TP a nějakým způsobem se u toho i pobavit, pokud by třeba byli nějaké problémy, tak se neporafat a v klidu to nějak vyřešíme, není problém.
1)Název klanu / Clantag: Feťáci bez Hranic, FBH 2)Web: http://www.fbh.cl...u/news.php 3)Počet hráčů [xVsx]: 2v2 / 3v3 / 4v4.. Jak se asi slezeme.. 4)Druh zápasu [TG, TCW, CW]: Just TG 5)[RUN] Kola x Body / [WALK] Base kola x Arena: Run, 3x30, možná více, podle chuti? 6)Datum / čas: Pravidelné trvalé tg, na kterém se domluvíme a jak to oboum klanům bude vyhovovat 7)Kontakt: Můj skype oujey99, skype CL /dodgese/ dodges20 ACL /Eternity/ Kikoo1478 8)Server: Váš 9)Něco k zápasu (nepovinné): Jak jsem již říkal, šlo by o zábavné tg, formou pravidelného setkávání, čistě jen potrénovat tp a takové věci, věřím, že si snad vyjdeme nějakým způsobem vstříc. ČEST A SLÁVA HŘE!
Jestliže někdo z vašeho teamu má pod 30 fps nebo nad 100 ping, tak výzvu ani nepodávejte. /u nás nikdo takový není/
Pokud výzva nebude vyplněná podle vzoru, bude ignorovaná nebo rovnou smazaná. /splněno a ještě okrášleno barvičkama/
/snad hodíme předsudky za hlavu a v klidu a pokoji to vyřešíme!/
Cau, tohle neni vase prvni zadost o tg, uz nekdo od vas se me na to ptal, bohuzel ti odpovim to same.
Nekterym vasim hracum neverim, nebudu to zase rozebirat kvuli zadosti o tg, ale je to proste tak. Vetsina od nas s vami hrat nechce, mozna proto ti tady nikdo nepise. Jediny, s kym se tam da bavit, jsi ty, to bohuzle nestaci.
Zkratka nebudu hrat tg proti klanu, se kterym me to nebavi. Videl jsem co jsem videl, a za tim si stojim.
Necham to jeste odemknute na tvoji odpoved, ale pis primo k tg, ne k fbh hracum, ja je tu zminoval, jelikoz jsou duvod, proc tg neprijmeme.
Nuže, nevím co na to říct, rozhodně nebudu vyvracet něčí názory, protože to povede k dalším hádkám a to určitě nikdo z nás nechce. Je to celkem škoda, každopádně pokud si to rozmyslíte a zkusíte nám s tím to tg dát šanci, určitě budeme rádi, aspoň nějaká Ta jedna šance by se nám dát s tím tg mohla, jinak díky ale za tvojí odpověď a že sis na mě udělal čas, pokud by se fakt něco stalo a aspoň jedno tg by jste chtěli dát, určitě napište, díky moc, Shotik.