- Nehádat se s členy klanu + - Nebýt clanhoper + - Věková hranice 15 let + - Minimální FPS 30 + - Maximální PING 80 +
1) Tvůj nick ve hře: OneNight ale dám si zase Zyzz 2) Kontakt (ICQ, Facebook): david.janis 3) Předešlé nicky: Zyzz,FubarXS,OneNight 4) Klanová historie: RnS 5) Věk: 16 6) Od kterého roku hraješ samp: RUN 2011 7) Denně hraješ: 3-5 8) Proč chceš k nám do klanu: podle mě TOP clan na SAMP scéně + super lidi 9) Tvoje FPS / Tvůj PING: FPS 90-104 , PING 40-70 10) Ohodnoť svoje dovednosti se zbraněmi
- SawnOff: 8
- Deaglle: 6
- Brokovnice: 6
- Combat: 7
- M4: 7 11) Něco o sobě (Nepovinné): čus mé jmeno je David pochazím z Olomouce je mi 16 let chodím na Střední školu Zemědělskou , rád Hraji Fotbal,Frotbal,BMX.asi všechno předem díky za vyjádření Edited by FubarXS on 24-09-2015 04:55
- Předmětem přihlášky bude tvůj aktuální nick ve hře.
Cervene, tucne je to napsane pod vzorem prihlasky, uz v tvoji prvni prihlasce jsem te na to upozornoval... Onedogg, Onekill.... vsechno podobne nicky, z techto hracu mel nekdo aimboty a jine sracky, nevzpomenu si ktery to byl. Tebe znam pouze pod nickem Onenight, fubar jsem zatim nikde nevidel.
V tvoji prvni prihlasce si nam tvrdil, ze hrajes pouze pod nickem Fubar, coz nebyla pravda, proto ti davam NE.